Chico

Naam: Chico
Ras: Pitbull (achtige)
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: reu

Kan met kinderen: ja, vanaf 12 jaar
Kan alleen thuis zijn: ja, zie tekst

Kan met andere honden: zie tekst
Kan met katten: nee

Halloooootjes, ik ben Chico aka “A very special case”!
Ik ben nl superrrrr lief ook al ben ik niet de makkelijksteπŸ™ˆ. Daarom zijn de dames van BuStaPit dan ook op zoek naar een heeeeel bijzonder baasje voor mij.

Deze keer doen ze het daarom ff anders dan anders. Het wordt een soort functieprofiel 😜:

Ben jij iemand vol energie en uithoudingsvermogen, consequent maar ook zachtaardig en lief, houd je van MEGA veel knuffels, weet je van iets negatiefs wat positiefs te maken, heb je zeeen van tijd, hou je van een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen ( in dit geval mag wat koppigheid ook), heb jij ERVARING met wat onduidelijk en ongewenst gedrag en heb je net zo’n moeite met katten als ik (grapje)πŸ˜‰. Lijkt het je leuk om met mij flink aan de slag te gaan op zowel mentaal als fysiek gebied? Dan zou jij wel eens mijn ideale baasje kunnen zijn!!!

Ik deel jou eventueel graag met kindertjes boven de 12 jaar omdat ik hyper enthousiast kan zijn. Ook een stabiele teef zou ik eventueel wel leuk vinden en de dames denken dat dit ook best goed voor me zou kunnen zijn. Een soort moederfiguur…

Nieuwsgierig naar mij? Neem dan contact op via pb of mail naar bustapit@outlook.com zodat de dames je alles over mij kunnen vertellen!

Moon

Naam: Moon
Ras: Stafford X Catahoula
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: teef

Kan met kinderen: ja, vanaf 12
Kan alleen thuis zijn: ja

Kan met andere honden: ja
Kan met katten: nee

Hoipipeloi zien jullie mijn guitige koppie!!

Mijn naam is Moon, zoals de maan. Ik ben een gezonde, energieke jonge dame van 3,5 jaar jong.

Maar wat zeggen die getallen! Vaak voel en gedraag ik me als een enthousiaste pup. Als ik mensen zie wordt ik al blij!!! En ik kan het maar niet laten om dan op te springen om je vrolijk te begroeten.

Datzelfde enthousiasme heb ik buiten aan de lijn. Ik vind echt Γ lles en iedereen om me heen leuk en interessant. Mensen, maar ook honden, vogels, katten….alles! Als het beweegt wil ik er naar toe om te begroeten, spelen of er achter aan jagen.

Om deze reden hebben de damesvan BuStaPit besloten dat ik het beste bij niet al te kleine mensen kan wonen. Vanaf 12 is prima, die kunnen tegen een stootje. Want ik doe ze echt niets hoor! Ik vind mensenkinderen geweldig!!!

Katten vind ik eigenlijk wel erg leuk, maar die maffe beesten rennen steeds weg en dan kan ik het niet laten….dan moet ik er achter aan. Dus ik wordt ook niet bij katten geplaatst. Flauw hΓ¨, ik mag ook niks 😜. Heb je een leuke reu dan wil ik daar wel mee op date. Gezellig!

Het is goed mijn enthousiasme af en toe wat te temperen πŸ˜‰ en te zorgen dat ik veel energie kwijt kan in spelen, sporten en wandelen. Voor een voertje of een positief stemgeluid doe ik veel. Ik vind het ook super leuk om lekker 1 op 1 met jou bezig te zijn!

Wordt je ook zo vrolijk van mijn verhaaltje en wil je me graag leren kennen?!?

Stuur dan een pb of mail naar bustapit@outlook.com

Blije knuffff van 🌜

Simba

Naam: Simba
Ras: Pitbull (achtige)
Leeftijd: 2
Geslacht: reu

Kan met kinderen: ja, vanaf 12 jaar
Kan alleen thuis zijn: ja

Kan met andere honden: *zie tekst*
Kan met katten: nee

Hallooookidoki πŸ€“

Gaan we een stuk wandelen? Ja, echt? Mag ik mee?? πŸ˜„
Samen met mijn (nieuwe) baasje bezig zijn vind ik heerlijk! Lange wandelingen maken of achter een bal aan rennen… Ik hou er van!! 😍
Ook stoeien vind ik een erg leuk spelletje 😎

Heb je een leuke honden meisje in huis? Dan wil ik daar zeker wel een keer mee op date! Samen wonen met een andere meid, lijkt me onwijs gezellig!

Als mijn baasje moet werken, pas ik heel goed op ons huis. Soms val ik wel even in slaap tussen door (niet door vertellen he!?)
Zodat als mn baasje terug is, alles nog heel is πŸ˜‰

Tsja, ik ben eigenlijk gewoon een hele leuke hond die opzoek is naar een nieuw baasje…
Wil jij dat worden? Of wil je nog meer over me weten?
Stuur de meiden van BuStaPit dan snel een pb’tje of email naar bustapit@outlook.com

Diablo

Naam: Diablo
Ras: Argentijnse Dog mix
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: reu

Kan met kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: ja

Kan met andere honden: nee
Kan met katten: nee

Heeeeeyyy lieve mensen! Ik stel me graag even aan jullie voor. Ik ben namelijk opzoek naar een nieuw huisje. Wellicht kan jij me die bieden?

Ik ben een jonge reu van 2 jaar oud. Je kan me nog zoooooveel leren. En dat doe ik graag hoor. Ik ben namelijk gek op mensen dus ga graag samen met jou aan de slag.

Heb je een stel koters thuis? Leuk!! Ik ben gek op mensen of ze nou groot of klein, jong of oud zijn. β™‘ Je kan zo heerlijk knuffelen met jullie mensen.. dat is toch heeeerlijk?😍

Andere huisdieren ben ik minder van gecharmeerd. Daar wil ik mn huisje en mensjes niet mee delen hoor. Maar geloof me dat is ook niet nodig want ik geef jullie liefde voor 10!β™‘β™‘β™‘

Ik kan al goed alleen thuis zijn hoor. Een uur of 6 is geen probleem voor mij. Ik ben een bench gewend en lig daar dan lekker een paar uur te pitten terwijl jij weg bent. Heerlijk ff lekker die rust pakken joh.. kunnen we daarna weer vol energie spelen met elkaar😍

Heb jij ook zo’n behoefte aan een dikke knuffel? Neem dan contact op met de dames van Bustapit via pb of e-mail: bustapit@outlook.com

Shadow

Naam: Shadow
Ras: Amerikaanse Bulldog
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: teef

Kan met kinderen: ja, vanaf 10 jaar
Kan alleen thuis zijn: ja

Kan met andere honden: ja *zie tekst
Kan met katten: ja

Halllooootjes!! Ik ben Shadow, een lieve en aanhankelijke dame. Zoals jullie kunnen zien ben ik een grote dame. Mijn voornemens voor 2018 zijn dan ook een nieuw huisje en een paar kilo’s afvallen.

Ik ben gek op mijn baasjes. In het begin ben ik nog een beetje verlegen, maar wanneer je mn hart veroverd ben ik je grootste en trouwste maatje. Ik zit het liefst lekker bij je op de bank om heerlijke te knuffelen en volg je overal in huis. Ik ben gewoon graag bij je in de buurt!!

Met kleine kinderen heb ik niet zoveel. Ik ben best een beetje onzeker en kleintjes doen vaak onvoorspelbare dingen. Met oudere kinderen heb ik geen probleem, dat betekend dat ik meer mensjes heb om te achtervolgen in huis πŸ™‚

Op dit moment leef ik samen met een stabiele reu van een gelijk kaliber en een kat. Dit gaat prima! Met kleine honden of teven wordt ik niet geplaatst.

Als je even weg moet voor werk ga ik mijn hobby uitvoeren, lekker slapen. Ik kan maximaal 6uur per dag alleen zijn.

Wil je me helpen met mijn goede voornemens voor 2018? En heb je een lekker mandje voor me klaarstaan. Stuur de meiden van bustapit dan snel een pb of email naar: bustapit@outlook.com

Mila

*** DELEN *** DELEN *** DELEN ***

Naam: Mila
Ras: Stafford
Leeftijd: 1 jaar
Geslacht: teef

Kan met kinderen: vanaf 12 jaar *zie tekst*
Kan alleen thuis zijn: ja

Kan met andere honden: ja *zie tekst*
Kan met katten: nee

Hallooookidoki!

Ga even lekker zitten, zo kun je op je gemak mijn advertentie lezen πŸ˜‡

Ik ben dus Mila, een lieve onstuimige jonge dame. Wel iet wat onzeker, maar daar wil ik samen met jou graag aan werken! 😎

Ik ga graag mee rennen naast de fiets, samen met een balletje of touw spelen! Ook lekker knagen aan een bot vind ik lekker.
Ik lijk wel en hond, vind je niet? πŸ˜‰Ook die ik niets liever dan knuffelen!!!😍

Ik ben opzoek naar een nieuw huisje waar het niet al te druk is in en om huis. Van veel drukte, word ik erg onrustig! Al die nieuwe prikkels, vind ik lastig om mee om te gaan.

Hele jonge kinderen, dus liever niet…..
Ik vind ze super lief hoor! Maar kindjes zijn nu eenmaal druk en een beetje onvoorspelbaar soms πŸ™„. Dat geeft niet hoor, maar voor mij te druk! Heb je eventueel wat oudere kinderen, prima!

Bij een verjaardag of feestje vind ik het ook wel fijn als ik daar niet perse bij hoef te zijn. Laat mij maar lekker in een andere ruimte chillen dan kom ik daarna weer heerlijk met jou knuffelen!

Andere honden, tsja… Ik ben nog jong, vind eigenlijk alles leuk! Samen wonen met een andere dame, dat niet. Maar heb je een knappe reu in huis? Wil ik daar wel een keer kennis mee maken! πŸ˜„

Ik heb nog het een en ander te leren maar wil ook héél graag leren! Heb jij wat ervaring en ben je bekend met de raseigenschappen?!? Wil je meer over mij weten? Of wil je graag kennismaken met mij?
Stuur de dames van Stichting BuStaPit dan even een pbtje of email naar bustapit@outlook.com

Wie weet, tot snel!!! 🐾Mila

p.s. voor een filmpje kijk op de FB pagina van BuStaPit onder het originele bericht πŸ˜‰

Billy

Naam: Billy
Ras: Amerikaanse Bulldog
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: teef

Kan met kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: ja

Kan met andere honden: nee
Kan met katten: nee

Hoihoooooi lieve mensen! Mijn naam is Billy, een grote schoothond.

Ik ben een enthousiaste en iets wat lompe hond. Lekker naast de fiets rennen, spelen met een bal of stok of stoeien zijn mijn favoriete hobbies. Maar…. zoals een echte bull vind ik het super om heerlijk samen op de bank relaxen.

Omdat ik zo heerlijk enthousiast ben vergeet ik af en toe om netjes aan de lijn te lopen. Ik kan dus soms een beetje trekken. Stevig in je schoenen staan is dus zeker een must! Ik ben niet vies van een beetje trainen hoor. Wil je hier samen aan werken? Helemaal super!!

Met kinderen heb ik geen probleem! Ze moeten wel tegen een stootje kunnen. Soms zwaai ik gewoon even teveel met mijn kont en vergeet ik hoe klein mn vriendjes eigenlijk zijn.

Ik kan soms een beetje terughoudend zijn naar nieuwe mensen, maar wanneer je mijn hart hebt veroverd kom je zeker geen liefde tekort!

Alleen blijven is geen probleem. Ga maar gerust werken. Ga ik lekker snurken op de bank!

Ik wordt uit voorzorg niet bij andere dieren geplaatst.

Ben jij opzoek naar een lieve en enthousiaste knuffelkont? Neem dan contact op met de dames van Bustapit via pb of e-mail: bustapit@outlook.com

Django

Naam: Django
Ras: Argentijnse Dog mix
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: teef

Kan met kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: ja

Kan met andere honden: **zie tekst**
Kan met katten: nee

Haaaallo allemaal! Op zoek naar een maatje voor het leven? Zoek niet verder want hier ben ik dan! 😁

Ik ben een vrolijke en enthousiaste dame die wel van wat activiteiten houd! Lekker samen spelen en stoeien, heerlijk! Vind het ook prachtig om naast de fiets te rennen, dan kom ik lekker mijn energie kwijt! Kunnen we ’s avonds moe en voldaan tegen elkaar aankruipen en samen knuffelen!😍

Wat ik van andere honden vind? Dat is wisselend, vind ze niet allemaal even leuk, logisch toch?πŸ€” Heb wel hondenvriendjes hoor! Dus heb jij een stabiele reu, dan wil ik daar wel eens mee op date!😏

Katten vind ik maar raar dus daar ga ik mijn huisje niet mee delen.

Kinderen? YES! Leuk! Die kunnen zo lekker knuffelen en kroelen! Ik ben wel een stevige dame dus ze moeten wel tegen een stootje van mijn goddelijke billen kunnen.πŸ˜…

Ik kan prima alleen thuis blijven als jij centjes gaat verdienen. Neem je af en toe een bal of iets lekkers mee? Dan ben ik helemaal tevreden!πŸ™‚

Gaan wij samen spelen en knuffelen? Neem dan contact op met de dames van Bustapit via pb of e-mail: bustapit@outlook.com

Buddy

Naam: Buddy

Ras: Amerikaanse Stafford
Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: reu

Kan met kinderen: ja, vanaf een jaar of 8
Kan alleen thuis zijn: ja *zie tekst*

Kan met andere honden: *zie tekst*
Kan met katten: *zie tekst*

Hoi lieve mensen. Ik ben opzoek naar een Buddy. Iemand die mij kan en wil begeleiden in het leven. Mijn maatje word en van wie ik een Buddy mag zijn. Want ik heb zoveel liefde te geven!β™‘

Ik ben gek op mensen! Ik word zo enthousiast als ik mensen zie ik wil ze t liefst allemaal kussen en knuffelen β™‘ Ik houd gewoon van mensen en de aandacht en liefdeβ™‘

Ik ben dol op koekjes en wil daar ook best wat voor doen hoor. Je kan me dus echt nog heel veel lerenβ™‘

Ik ben over het algemeen een relaxte hond hoor ik maak me niet druk. Maar ja dat enthousiasme heb ik wel hoor hihi ben en blijf een stafford natuurlijk!

Kindjes? Ik vind ze vast erg leuk! Ik ben het alleen niet gewend om met ze in huis te wonen dus liever wat oudere kindjes die weten hoe ze met een hond om moeten gaan. Ik vind eigenlijk iedereen leuk hoor maar kan soms ook een beetje lomp zijn in mijn enthousiasme.

Andere dieren wil ik niet mee samenwonen. Ik ben ze gewoon niet gewend in mn huis dus beter gewoon als enige viervoeter jouw buddy zijnβ™‘

Ik ben dol op mijn flos touw! Ooohh daar kan ik mezelf echt mee vermaken hoor heerlijk om daarmee door de tuin te rennen en gek mee te doen!

Wil jij mijn Buddy zijn? Dan beloof ik dat ik jouw Buddy zal zijn! Stuur de meiden van BuStaPit dan snel een pb of email naar: bustapit@outlook.com