Het team

Even voorstellen…

Annemiek


Sinds 2008 herplaats ik, Annemiek, Amerikaanse Bullen omdat ik vind dat deze een extra kans verdienen op een mooie toekomst. In de loop der tijd zag ik steeds vaker Bullen voorbij komen die herplaatst moesten worden en ook werd ik regelmatig gevraagd om mee te zoeken naar een gouden mandje”. Dit zijn de bouwstenen geweest voor BuStaPit, een stichting die zich inzet voor het plaatsen van “moeilijke” hondenrassen. Inmiddels is BuStaPit groter geworden en behoren ook Esther, Melissa, Lara , Michelle, Renate & Sharon tot het Team. We zijn gespecialiseerd in het vinden van goede, stabiele (t)huizen voor honden die het vaak niet even makkelijk hebben in de huidige maatschappij. Hiermee gaan we uiteraard verantwoord om, zoals u kunt lezen in onze werkwijze en voorwaarden.

 

Lara


Hi! Ik ben Lara, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn 2 honden in Epe. Ik werk in een hotel in de bediening van het restaurant en de hotel bar. Sinds november 2015 maak ik deel uit van team BuStaPit wat ik met veel liefde en passie doe.

Noa, de rode teef, is mijn eerste hond. Ik heb haar toen ze 13 maand oud was uit het asiel gehaald. Ze was bij de vorige eigenaar in beslag genomen wegens ernstige verwaarlozing. Ze heeft bijna geen tanden meer en had een enorme obsessie voor bomen en takken. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een stabiele dame en zijn we erg actief op het gebied van sport. Ze kan daarin lekker haar ei kwijt!

Taz, de donkere Reu, is via BuStaPit bij mij in de opvang gekomen toen hij 10 maand oud was. Inmiddels is hij door mij geadopteerd en werken we aan zijn gedrags problemen. Taz is erg onzeker en uit dit door uit te vallen. Hij doet zich heel stoer voor maar als je hem leert kennen is het eigenlijk gewoon een sulletje die het liefst de hele dag bij je op schoot ligt.

 

 

Melissa


Hoi Ik ben Melissa.
Sinds juli 2015 lid van het bustapit team en tevens penningmeester.
Ik ben 32 jaar oud en woon met mijn gezin en 4 Amerikaanse Bulldoggen in Schiedam.
Naast BuStaPit werk ik fulltime.
Ik vind het geweldig om met honden bezig te zijn en dan specifiek de powerbreeds.

 

 

 
Renate


Ik ben Renate, en sinds juni 2016 toegevoegd als teamlid.
Ik ben 28 jaar, mama van 2 kinderen, en zelf trotse eigenaar van Diesel een Engelse Stafford reu.
Deze is bij mij als herplaatser gekomen, in augustus 2015. Regelmatig lopen wij shows en doen wij mee aan verschillende soorten sporten.
Wat me het leukste aanspreekt aan BuStaPit, is de inzet, en het team, hoe we samen tot oplossingen kunnen komen, om herplaatsers de beste kansen te geven en vooral; een Gouden Mand 🙂

 

 

Michelle


Ik ben Michelle, 23 jaar uit het zonnige Zuiden.
Ik ben trotse eigenaar van 2 Amerikaanse Staffords en 1 Pomchi. Beide Staffords zijn als herplaatsers bij mij gekomen en ben sinds enkele jaren actief met hen bezig in de hondensport. Sinds kort maak ik deel uit van het gezellige (& prettig gestoorde) team van Bustapit.
Het geeft me veel voldoening om deze kanjers te helpen met het vinden van hun forever home & ik hoop dan ook nog vele hondjes en hun baasjes te mogen helpen.

 

 

 

Esther


Hi, ik ben Esther. Ik werk nu zo’n 2,5 jaar officieel bij Stichting BuStaPit.
Voor die tijd hielp ik achter de schermen al af en toe mee. Maar echt bij het team horen is toch wel een stuk leuker! Iets over mezelf…
Ik ben getrouwd en heb een dochtertje. Ook heb ik 2 powerdogs.
Storm, een Amerikaanse Bulldog reu van 4,5 jaar.
En Wijffie, een Pitbullachtige X Argentijnse Dog van 3 jaar.